Meteen naar de content

Shoppen bij CouleurCouleur

Collectie stoffen

We stoppen veel tijd in het zoeken naar de juiste leveranciers met mooie stoffen. In onze collectie vindt u zeker uw zin. Alle stoffen zijn geschikt voor stoffering van meubels en hebben een hoge slijtingsgraad.
  • Vraag gratis tot drie staaltjes aan. Kiezen kan soms moeilijk zijn. Daarom sturen wij u gratis drie stukjes stof op. Zo kunt u thuis zelf kiezen welke stof u kiest. Vraag gratis tot drie staaltjes aan via het contactformulier.
  • Gratis levering aan huis.
  • Grote keuze aan stoffen: linnen, katoen of velours, modern of net tijdloos.

Wenst u een zetel te laten stofferen? Aarzel dan niet om naar een gratis offerte te vragen. Ook voor verdere vragen kunt u ons altijd contacteren naar julie@couleurcouleur.com.

Collectie zetels

Vaak stofferen we volledig op maat van de klant. Maar soms doen we onze eigen zin. Het resultaat is een unieke, kleurrijke stoel met visueel een hoekje af. Deze zetels worden volledig gestript, voorzien van nieuwe veringen of sangels, koudschuim en stof. Wilt u dus iets nieuws, maar kunt u niet kiezen? Ga dan zeker voor een kant-en-klaar stuk.

Alle zetels worden gratis geleverd in België.

Design Your Own

Voor de personen die iets heel specifiek in gedachten hebben. Of helemaal uit de bol willen gaan met kleuren en patronen. Hier stelt u volledig zelf uw zetel samen: de kleur van het houtwerk, één of meerdere stoffen, met of zonder knopen, ... Alles is mogelijk.

Prijzen zijn inclusief het frame en materiaal (beits, verf, nieuwe veringen, kussens, mousse noem maar op), en het stoffeerwerk. De stof is niet inbegrepen.

Gratis levering in België.