Meteen naar de content

GEZOCHT - passementen

In de hoop dat ook een aantal collega's af en toe deze blog lezen ... Wie weet er waar ik terecht kan voor mooie dubbele biezen?

Voor de leken: een dubbele bies wordt met warme lijm op de nietjes geplakt. Zie de handleiding: een Louis stoel stofferen.

 

Mijn gewone leverancier in Mechelen wil namelijk niet enkele meters bieskoord in een envelop stoppen. Dat moet met een leveringsdienst. Voor bestellingen onder de 40 EUR betaal je dan 20 EUR leveringskost.

Ik betaal dus met plezier wat meer voor een betere service ... en dan bespaar ik ook op de trip naar Mechelen (binnenkort Antwerpen) voor 3 meter touw.

Suggesties welkom!

 

1 reactie

Ellen Fels

Hey Julie,
Heb je al een adresje voor je biezen gevonden?
Christian (van Syntra) en ook een vroegere lesgeefster van me bestellen hun biezen en galons bij Houlès. Die hebben een mooiee uitgebreide keuze. Leveringskosten zijn 14 EUR (onder de 180 EUR bestelling). Als je zelf een goed adresje hebt, mag je me dat ook altijd laten weten.
Groeten, Ellen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.